lauantai 14. tammikuuta 2012

Pitkästä aikaa...

...tuli tällainenkin asia väkerrettyä. Tein aiemmin paljonkin korsetteja ja nytkin on useampi kangas kaapissa odottamassa korsetiksi päätymistä, mutta ei vain saa aikaan.Tämäkin odotti puolivalmiina melkein kuukauden että hankkisin sirkat, nyörit ja vinonauhaa reunojen huolitteluun. Huomaa taas että pitäisi olla aina mallitilkku mukana eikä vain luottaa muistiinsa värien suhteen. Turkoosin sävy on juuri sama kuin kuviossa olevien kukkien, mutta tuo nyöri, voi hyvää päivää...

Nyöritystä jouduin miettimään aika kauan, enkä ole vieläkään varma onko se oikein. Tietääkö joku?

2 kommenttia:

  1. Nyörityksiähän on aika monia erilaisia, mut aika lähelle oikein tuo ainakin mun silmääni näyttäisi olevan... en tosin ihan mene vannomaan, jotenkin tuo keskikohta vähän etäiselti oudolta näyttää...? Ehkä googlesta löytyisi apua? Mää en ainakaan ole yhtään korsettiani saanut vielä oikein nyöritettyä... :D Mitä sulla on kovikkeina tässä, spiraaliluut vai...? Mullakin yksi keskeneräinen korsetti on, pitäisi saada jossain vaiheessa inspiraatio et sais tehtyä sitä eteenpäin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on "synteettistä valaanluuta", muovia toisinsanoen. Varmasti olisi ollut spiraali parempi, mutta tässä ei ole kovin kaarevia muotoja, joten en raaskinut hankkia sitä.

      Poista