keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Pingviinejä kaikkialla

 Tilasin pingviinikankaan jo syksyllä Michas-stoffeckelta, mutta kuviot olivatkin oletettua pienemmät, joten kangas jäi kaappiin odottamaan. Tuntui että kuvio tarvitsee jotain muuta kangasta rauhottamaan viliseviä pingviinejä. Toinen kangas pinguparaatin kaveriksi löytyi seuraavasta kimppatilauksesta samaan paikkaan, kun tilasin puoliksi poikavärisen tähti/pilkkupaketin. Tuosta kankaasta tuli kovin elävästi mieleen lapsuudesta se talvien sininen hetki kun auringon viimeiset säteet saavat lumen kimaltelemaan. Tai yöpuku, ihan kumpi vaan.

Mekon leikkaukseen sain ajatuksen, jälleen kerran kankaan omasta kuvioinnista. Eteen lisäsin vielä taskun, ne kun tuntuvat olevan tällä hetkellä se juttu pikku neidille. Yllättävän vaikeaa ommella pyöreä paikkatasku niin että se olisi pyöreä vielä valmiinakin ja ensimmäinen yritys päätyi roskiin. Vinkkejä kuinka se tehdään otetaan vastaan.

Legginssien kaava löytyy OB:n numerosta 1/2012. Paita, josta mekon kaavan muokkasin oli numerossa 3/2011, joskaan siitä ei taida olla tässä jäljellä kuin hihan istutus...

*******

Kun tuossa alussa tuli mainittua kaappiin odottamaan jäänyt kangas, niin kerrotaan nyt tässäkin, ettei se suinkaan ollut yksin. Sillä oli vaatehuoneellinen kavereita.

Tästä syystä olen päättänyt olla kankaidenostolakossa koko vuoden 2012. Poikkeuksena ovat tuki- ja vuorikankaat, sekä resorit, koska ei ole mitään pointtia jättää ompelukset tekemättä vain koska jokin tärkeä osa puuttuu. Samoin saan ostaa koulutöihin tarvittavat kankaat, koska en todellakaan aio lykätä valmistumista jonkun lakon takia.

Tarkoituksena on saada lisää tilaa ja samalla opetella käyttämään vähän enemmän luovuutta, kun on pärjättävä sillä mitä jo löytyy.

2 kommenttia:

  1. Kangashamsterien ryhmä lienee sinulle tuttu - siellä voi oivasti kiertää kankaan ostolakkoa vaihtamalla ;O) Söpö pingviinisetti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ryhmä on tuttu ;) Vaihdoissa on vain se postimaksu ongelma, tulee nopeasti kalliit kankaat.

      Poista