maanantai 23. tammikuuta 2012

Olipa kerran The Laukku

Se valmistui joskus yläaste tai lukio aikoina, joka tapauksessa siitä on vähintään 10 vuotta aikaa. Valmistumisestaan asti laukku kulki mukanani kaikkialle. Se koki hyviä ja huonoja hetkiä ja ajoittain se hajosi. Kolmesti laukku on heitetty roskiin ja pelastettu sieltä. Vuori on vaihdettu vähintään yhtä monesti ja pintaa on paikkailtu. Nyt on lopulta myönnettävä, ettei laukku ole enää korjattavissa ja se tarvitsee seuraajan.

Kyllähän tuo on tiedossa ollut jo pitkään ja yrityksiä korvata laukku on ollut useita, enemmän kuin nämä kolme, jotka olivat helposti löydettävissä kuvattaviksi. Ei niissä missään mitään varsinaista vikaa ole ollut, mutta ne eivät vain ole olleet juuri se laukku. 


Tässä joka tapauksessa tuorein yritys:


Kankaan sain koulultani, kun kaappien siivouksen yhteydessä usein löytyy epämääräisiä kankaita, jotka menevät roskiin, ellei kukaan niitä kelpuuta. Siinä oli maalitahroja, haalistumia ja muutama reikä. Minulla ei ole pienintäkään aavistusta mikä kangas on ollut edellisessä elämässään, mutta nyt se on minun laukkuni.


Vuoriksi laitoin kaapissani teinivuosilta asti marinoitunutta lakanavahvuista puuvillaa. Sisälle tein taskun pikkusälälle, sekä erillisen, kuvaamatta jääneen taskun kännykälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti