keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Minulla on uusi lelu.

Sen nimi on koruommelpaininjalka. Ostin sen lähinnä aplikointeja varten. Toistaiseksi olen ehtinyt testaamaan sitä pariin vaatteeseen.

Kuvan mekon tein tytölleni samalla kaavalla kuin tämän, vain hieman isompana. Kankaat olivat jo leikattuna kun totesin että malli ei ole toimiva, joten myös tästä tuli testiversio. Tähän kokeilin saumurini rullapäärmettä ensimmäistä kertaa, ajatuksena venyttää helmaa ja hihansuita, jotta niihin tulisi hieman hörhelöä, mutta kuten kuvasta näkyy, olisi voinut onnistua paremminkin. Tähän kokeilin myös aplikointia. Kuvan leikkasin vapaalla kädellä sen mukaan mitä kaapin kätköissä olleista tilkuista tuli ja sen kyllä huomaa. Kuvan paikka valikoitui mekon kankaassa olleen värivirheen mukaan, ilman sitä sijoittelu voisi olla hieman toinen.

 

Tein myös itselleni pari toppia. Keksin joskus, että mikä tahansa trikoopaita toimii imetyspaitana, kun sen alle pukee topin, jonka reunaa saa sopivasti laskettua. Tarkoitus on ollut jo pidempään hankkia pari toppia lisää tähän tarkoitukseen, mutta en ole saanut aikaiseksi. Minulla on myös ollut periaate, ettei ihan perusvaatteiden ompelu maksa vaivaa, koska niitä saa kaupoista niin halvalla. Nyt oli kuitenkin kova tarve näille, eivätkä kankaani mahdu niille varattuun tilaan, joten päädyin ompelemaan. Mustaan piti taas kokeilla aplikoimista, vihreä on yksivärinen, koska en keksinyt sopivaa kuvaa siihen. Ehdotuksia otetaan vastaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti