keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Kaikkea pitää kokeilla

Tällä kertaa kuvansiirtopaperia. Kuva tulostetaan mustesuihkutulostimella siirtopaperille, silitetään kankaalle ja irrotetaan paperi.Valmiin kuvan pitäisi kestää pesu 40asteessa, mutta tämä näyttäisi jo hieman halkeilevan yhden pesun jäljiltä. Mutta ihan hauska tapa kuvioida ompeluksiaan joka tapauksessa.


Olin kyllä tietoinen, että kuva pitäisi tulostaa peilikuvana, mutta ajattelin, ettei pelkkien kuvien kohdalla ole niin väliä kummin päin ne ovat. Vasta kuvan ollessa kankaalla, tajusin, että siinä kuitenkin on hieman tekstiä. Niinpä Tiikerin purkissa on AAJANUH... Noh, kaikkea ei voi osata kerralla.

Kuvan pohjana on ~koon 70 mekko/tunika, mikä ikinä onkaan. Lehdessä, josta kaavan otin, luki "mekko", mutta mielestäni mekon tulisi yltää edes takapuolen yli, mitä tämä ei kyllä tee. Kaava on Suuri Käsityölehden numerosta 10/2005 ja muokkailin mallia hieman.

1 kommentti:

  1. Ihana "mekko", ite oisin varmaan laittanu kuvan just sillai ku sinäki ajattelematta että kuva tulee väärinpäin! Ei kaikkea voi osata!

    VastaaPoista