torstai 26. huhtikuuta 2012

Päivitän blogia hitaammin kuin ompelen

Siksi se on taas pari viikkoa jäljessä. Ja nyt kun pääsen päivttämään, niin blogger on muuttunut lähes käyttökelvottomaksi. Saapa nähdä mitä tästäkin tulee...

Joka tapauksessa, löysin Eurokankaan palakorista ihanaa tyttömörkötrikoota, josta sain välittömästi vision tyttären paitaan. Se, mitä Eurokankaasta ei löytynyt, oli myyjä. Niinpä kangas jäi palakoriin, mutta ajatus jäi kaivelemaan mieltä. Lopputuloksena syntyi jotain paljon parempaa.


Erityisesti rusetti ja siinä oleva nappi herättivät ihastusta paidan saajassa. Vaikka ensimmäinen kommentti olikin "en haulaa", piti paita jo seuraavana päivänä saada päälle. Hieman mörköneidon silmät vielä verestävät ja suupielet punoittavat applikointiapuna käyttämäni kynän jäljiltä, mutta mahdolliset tahrat lähtevät kyllä pesussa. Kaava on oma, trikoot ovat Triteksiltä.

Myös liivimekossa on käytetty omaa kaavaa ja Triteksin kankaita. Tämä on menossa lahjaksi eräälle kaksi-vuotisjuhliaan pian viettävälle neidille. Täysin varma en ole vaatekoosta, mutta liivihameet on havaittu pitkään sopiviksi vaatteiksi. Oma tyttö saanee myöhemmin vastaavan toisen värisenä, koska tämä olisi pitänyt saada päälle heti.


Pikaisesti vielä kuva tavastani kiertää monissa ohjeissa kiinnityksenä käytetty lankalenkki. Mielestäni kestävämpi ja jopa paremman näköinen tapa, jos pääntiellä on kanttaus. (Ompelun laatu ei sitten tässä kuvassa olekaan ihan priimaa...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti