tiistai 6. joulukuuta 2011

Vähän kaikkea

Tässä taitaa olla nyt taustalla lähinnä tarve tehdä edes jotain, käyttää jo olemassa olevia kankaita, jotta saisi tilaa kaappiin. Tai jotain. Joka tapauksessa valmistui tämä varsin pitkä paita, ehkä jopa tunika tai mekko. Tämän kohdalla ei kankaiden vähentäminen onnistunut, sillä pääsyin ostamaan yli 2m lisää kangasta, koska kangas tuntui niin mukavalta, että tahdon itselleni pyjaman tästä samasta.
 Seuraava haalari tulee ihan oikeasti tarpeeseen. Nämä jäävät kovaa tahtia pieneksi, lähinnä se selän pituus ei riitä kovin kauan, joten tässä jo seuraavaa kokoa kaappiin, kaavana OB:n "Little Dumbo". Toispuoleinen kaulus tuntui tehdessä hauskalta ajatukselta, eli se on ihan tarkoituksella tuollainen. Jokin siinä epäsymmetriassa vain kiehtoo, vaikka sitä ei kovin usein blogissani näe. Ennen blogia ja lasta tehdyissä ompeluksissani sitä on paljon enemmän, mutta se ei oikeastaan liity tähän. Saa nähdä millaiseksi kaulus ja malli muutenkin osottautuu käytössä.
 Ja sitten on vuorossa liivihame. Pikkuneidillä on tapana osoittaa TV:tä kaukosäätimellä ja röhkiä. Aika selvää siis, mikä on pienen suosikki hahmo. Jokin vaate piti saada Pipsa Possun kuvalla varustettuna ja tällä kertaa se jokin on liivihame. Kovasti toivon että tämä menisi vielä kesälläkin, silloin sitä voisi käyttää ilman alle puettavaa bodya.
Ja vielä yksi vaate lapselle. Tutkin loppumattoman oloista kangasvarastoani ja silmiin osui tämä ihana kangasvaihtareista saatu velour. Olisi varmaan jäänyt edelleen marinoitumaan, ellen olisi herännyt karuun totuuteen, että kangasta on niin vähän, että jos en tee siitä jotain nyt, se ei enää jatkossa riitä mihinkään oikeaan vaatteeseen. Nytkin piti keksiä jotain että saan kankaan riittämään hihoihin. Puhvihiha on onneksi aika helppo ratkaisu näissä tilanteissa ja tuntuu sopivan pikkutytöille.
 Lastenvaatteiden lisäksi tein kangasrusetin tarkoituksena kokeilla Swarovskin hotfix strassien kiinnitystä. Sormiin sattuu, ei siitä pääse mihinkään. Rusetin takana on hakaneula, jolla sen voi kiinnittää vaikka vaatteeseen tai laukkuun. Tämä menee joululahjaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti