maanantai 20. elokuuta 2012

Sataa sataa ropisee...


 Ei tästä kuvasta kyllä mitään selvää saa, mutta... 

Ihan periaatteesta en suostu laittamaan päälleni niitä valmiina myytäviä kumisia säkkejä, joita myös sadetakeiksi kutsutaan. Melkein yhtä paha kuin lenkkarit hameen kanssa. Mutta kun siellä hiekkalaatikon reunalla on hytistävä toisinaan myös sateella. Samoin kun töissä ja koulussa on käytävä säästä riippumatta ja sateenvarjot ovat lähinnä huono vitsi. Vai onko joku saanut sellaisen kestämään enemmän kuin yhden käyttökerran?

(Sisäpuolelta) muovitetusta ulkoilukankaasta syntyi tämä. Kietaistaan rinnan alle ja kiinnitetään pikalukolla. Kaava on oma ja hieno kaava onkin. Sellainen että epäilytti itseänikin tuleeko tästä takki. Tuli siitä, vieläpä hieno, mutta saatte vain luottaa sanaani siitä, koska eihän tästä mitään selvää saa.

4 kommenttia:

 1. Näyttääpä tyylikkäältä! Kyllä tuosta kuvasta sen verran saa selvää :)

  VastaaPoista
 2. Näyttää kyllä tosi kivalta :)

  VastaaPoista
 3. Onpa tyylikäs sadetakki. Mua alkoi kiinnostamaan tuo kiinnitys. Meneekö tuossa siis ristiin etukappaleet ja molemmat kiinnitetää vastakkaiselle puolelle? Lisäkuva ei olis pahitteeksi. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis siinä on aika yksinkertaisella systeemillä tosi leveät napitusvarat jotka menevät vinosti rinnan alle ja siitä taas vinosti polviin. Kiinnityskohdassa takin ympäri kiertää nauha, jossa on kiinni pikalukko johon päällikappale tulee. Alempi pysyy paikoillaan hakasella. Pitää ottaa lisäkuvia jossain vaiheessa ulkona, jos vaikka saisi paremman valaistuksen.

   Poista