torstai 19. toukokuuta 2011

Lopultakin sopivat housut!

Tässä taannoin tutkin vaatekaappiani ja sovitin epätoivoisena suunnilleen kaikkia housuja, jotka näyttivät siltä että voisivat mahtua. Pukeutuminen on ollut jatkuva ongelma tyttären syntymän jälkeen, sillä kaikki on joko liian pientä, liian suurta tai muuten vain huonosti istuvaa. Lopulta puin päälleni caprit, jollaiset olin jo unohtanut omistavani ja ne istuivat jotakuinkin täydellisesti. Housut ja niiden kaavan olin tehnyt itse joskus vuosia sitten ja riemu oli valtava, kun myös kaava löytyi kaappien kätköistä.

Kangasvarastoistani löytyi useampikin farkkukangas, joten ei muuta kuin leikkaamaan. Mitä muuten kertoo minusta, että kangaskasoistani löytyy tarpeeksi kangasta tehdäkseni aikuiselle sopivat farkut ja on vielä valinnanvaraakin?

Lopputuloksena on kahdet farkut, valkoisissa on edessä nappikiinnitys, harmaissa perinteinen vetoketju + nappi. Molemmissa on edessä "tavalliset" taskut (onko niille olemassa joku oikea nimi?) ja takana paikkataskut. Minulla ei ollut sopivaa vetoketjua housujen kiinnitykseen, mutta ihan liian pitkä löytyi, joten katkaisin sen ja ylimääräiset pätkät päätyivät koristamaan valkoisten housujen takataskuja.
Valkoinen kangas on erittäin paksua puuvillafarkkua ja jouduin hieman soveltamaan vyönlenkkien kiinnityksen kanssa, ilmeisesti 12 kerrosta kangasta oli jo liikaa ompelukoneelleni, vaikka 10 meni ihan hyvin. Harmaa kangas on huomattavasti ohuempaa, eikä sen kanssa ollut vastaavia ongelmia.

Voi olla että valkoiset farkut saavat vielä joskus värikäsittelyn, nykyinen väri kun ei ole ihan optimi hiekkalaatikon reunalla istumiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti